Hokkaido græskarsuppe med æbler
Efterår er suppetid og denne græskarsuppe er en af favoritterne
Det skal du bruge
4 personer:
- Et helt Hokkaido græskar
- 2 gulerødder
- 2 syrlige æbler
- 2 løg
- Cirka 3 centimeter ingefær
- Saft og skal af en hel citron
- ¼ teske chilliflager
- 2 teske salt
- Eventuelt peber
- 1/5 liter god grøntsagsbouillon
- 1 dåse kokosmælk
Topping
- Bacon i tern
- Æbler i tern
- 18% creme fraiche
- Kerneknækbrød i mindre stykker se opskrift på siden
Det skal du bruge
4 personer:
- Et helt Hokkaido græskar
- 2 gulerødder
- 2 syrlige æbler
- 2 løg
- Cirka 3 centimeter ingefær
- Saft og skal af en hel citron
- ¼ teske chilliflager
- 2 teske salt
- Eventuelt peber
- 1/5 liter god grøntsagsbouillon
- 1 dåse kokosmælk
Topping
- Bacon i tern
- Æbler i tern
- 18% creme fraiche
- Kerneknækbrød i mindre stykker se opskrift på siden
Det skal du gøre
Rengør alle grøntsagerne og skær dem i mindre stykker. Svits løg, ingefær og chili i lidt olie i en stor suppegryde - må ikke blive mørke. Tilsæt derefter de øvrige grøntsager og lad suppen simre i cirka en halv times tid til alle grøntsagerne er møre.
Derefter tages gryden af varmen og grøntsagerne blendes med stavblender eller almindelig blender. Suppen sættes tilbage på komfuret og 1 dåse kokosmælk tilsættes suppen. Du kan nu tilsmage suppen med salt, peber og eventuelt lidt ekstra citron.
Topping
Steg bacontern til de er gyldne og sprøde – tages af panden igen, Brug stegeskyen til at stege æbler i tern til de er møre med lidt bid i.
Du er nu klar til servering: Hæld en portion suppe i en skål og sæt en par gode skefulde cremefraiche i midten af suppen, læg herefter lidt bacontern og æbletern på suppen og drys til sidst med lidt sprødt kerneknækbrød over suppen.
Rengør alle grøntsagerne og skær dem i mindre stykker. Svits løg, ingefær og chili i lidt olie i en stor suppegryde - må ikke blive mørke. Tilsæt derefter de øvrige grøntsager og lad suppen simre i cirka en halv times tid til alle grøntsagerne er møre.
Derefter tages gryden af varmen og grøntsagerne blendes med stavblender eller almindelig blender. Suppen sættes tilbage på komfuret og 1 dåse kokosmælk tilsættes suppen. Du kan nu tilsmage suppen med salt, peber og eventuelt lidt ekstra citron.
Topping
Steg bacontern til de er gyldne og sprøde – tages af panden igen, Brug stegeskyen til at stege æbler i tern til de er møre med lidt bid i.
Du er nu klar til servering: Hæld en portion suppe i en skål og sæt en par gode skefulde cremefraiche i midten af suppen, læg herefter lidt bacontern og æbletern på suppen og drys til sidst med lidt sprødt kerneknækbrød over suppen.
Så er suppen klar til servering – Velbekomme.
Det skal du gøre
Rengør alle grøntsagerne og skær dem i mindre stykker. Svits løg, ingefær og chili i lidt olie i en stor suppegryde - må ikke blive mørke. Tilsæt derefter de øvrige grøntsager og lad suppen simre i cirka en halv times tid til alle grøntsagerne er møre.
Derefter tages gryden af varmen og grøntsagerne blendes med stavblender eller almindelig blender. Suppen sættes tilbage på komfuret og 1 dåse kokosmælk tilsættes suppen. Du kan nu tilsmage suppen med salt, peber og eventuelt lidt ekstra citron.
Topping
Steg bacontern til de er gyldne og sprøde – tages af panden igen, Brug stegeskyen til at stege æbler i tern til de er møre med lidt bid i.
Du er nu klar til servering: Hæld en portion suppe i en skål og sæt en par gode skefulde cremefraiche i midten af suppen, læg herefter lidt bacontern og æbletern på suppen og drys til sidst med lidt sprødt kerneknækbrød over suppen.
Rengør alle grøntsagerne og skær dem i mindre stykker. Svits løg, ingefær og chili i lidt olie i en stor suppegryde - må ikke blive mørke. Tilsæt derefter de øvrige grøntsager og lad suppen simre i cirka en halv times tid til alle grøntsagerne er møre.
Derefter tages gryden af varmen og grøntsagerne blendes med stavblender eller almindelig blender. Suppen sættes tilbage på komfuret og 1 dåse kokosmælk tilsættes suppen. Du kan nu tilsmage suppen med salt, peber og eventuelt lidt ekstra citron.
Topping
Steg bacontern til de er gyldne og sprøde – tages af panden igen, Brug stegeskyen til at stege æbler i tern til de er møre med lidt bid i.
Du er nu klar til servering: Hæld en portion suppe i en skål og sæt en par gode skefulde cremefraiche i midten af suppen, læg herefter lidt bacontern og æbletern på suppen og drys til sidst med lidt sprødt kerneknækbrød over suppen.
Så er suppen klar til servering – Velbekomme.